Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Вінничан запрошують на літературний перформанс-променад Intermezzo: деталі

Захід відбудеться о 18:00 на території Вінницького літературно-меморіального музею Михайла Коцюбинського, який організував його спільно з творчою лабораторією «Театральне оточення». Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Цей перформанс є своєрідним сучасним прочитанням найвідомішої новели класика української літератури Михайла Коцюбинського – Intermezzo. В основі сюжету твору лежать переживання ліричного героя, його пошук внутрішнього спокою та гармонії. Ця новела є однією з найяскравіших літературних творів української класики, що вражає своєю емоційною глибиною та філософським змістом.

Але цього разу вінницька публіка зможе побачити Intermezzo у зовсім новому форматі. Перформанс-променад, що охоплює різні локації на території музею, поєднає акторське мистецтво, живу музику та інтерактивні елементи. Глядачі стануть не лише спостерігачами, а й учасниками дійства, оскільки вистава відбуватиметься у форматі прогулянки, де кожен етап заходу наближатиме їх до розкриття глибинної суті новели.

«Переосмислення класичного тексту, крізь призму реалій сьогодення. Це слово, це театр, це жива музика і звуки. Це не просто твір зі шкільного уроку літератури – це живе дійство в автентичних обставинах будинку та саду самого Михайла Коцюбинського!» – підкреслюють організатори.

Місце проведення: музей Коцюбинського, вул. І. Бевза, 15.

Придбати квиток можна за попередньою реєстрацією та внесенням передплати вартістю 100 грн. Вартість квитка – 350 грн.

Форми для реєстрації:

Літературний перфоманс 30 серпня.

Літературний перфоманс 31 серпня.

Зазначимо, перформанс-променад Intermezzo проводитиметься в межах відзначення 160 річниці від дня народження Михайла Коцюбинського. Мапа укриттів на випадок повітряної тривоги – за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin