Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Вінничани здобули сім медалей на чемпіонаті з лижоролерів

З 23 по 25 серпня у Вінниці відбувся перший відкритий чемпіонат міста з лижних гонок на лижоролерах серед спортсменів середнього та старшого віку. Учасники змагались на дистанціях 10 км класичним та вільним стилем. Вінничани в підсумку здобули сім медалей різного ґатунку. Про це інформує Вінницька міська рада. 

Участь у турнірі брали 22 спортсмена із семи областей України. Про це повідомили у Федерації лижного спорту Вінниччини. Лижники із міста над Бугом показали надзвичайно достойні результати.

Так директор Вінницького медичного коледжу Іван Андрієвський став чемпіоном на дистанції 10 км класичним стилем та виборов третє місце у забігу вільним стилем. На цих же дистанціях Володимир Софина фінішував другим у віковій групі 60+.

У Сергія Крамара на рахунку срібна та бронзова нагороди, а у Єгора Петінасова – 3 місце в групі 50+.

Ветеран спорту, заслужений тренер України з біатлону, голова федерації з лижних гонок Вінниччини Юрій Йолтуховський висловив щиру подяку комітету по фізичної культури та спорту Вінницької міської ради та міській раді за невід’ємну підтримку та допомогу в організації першого відкритого чемпіонату міста з лижних гонок на лижоролерах.

«Завдяки злагодженій співпраці та професіоналізму всіх залучених сторін змагання стали гарним спортивним дійством, що було приурочене до Дня Незалежності України», – підкреслює Юрій Йолтуховський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin