Вінниця
08.07.2024
30.3° C
Вгору

«Спорт, який закохує у себе з першого погляду і на все життя», – Майстер спорту з художньої гімнастики Марта Репетацька

Марта Репетацька – професійна художня гімнастка, у спорті – з дитинства. Тепер вже сама навчає дітей тонкощам цього виду спорту в своєму клубі Елеганс-Спорт, який відкрила 6 років тому.

 Її вихованці беруть участь у різноманітних змаганнях обласного, Всеукраїнського, міжнародного рівнів та повертаються із перемогами та визнанням. Сьогодні Марта ділиться секретами успіху власної школи.

У цьому році представляли наш клуб в Польщі, Дубай та нещодавно повернулися з Італії . Зі всіх змагань привезли призові місця . Виїзди закордон допомагають дітям не тільки покращувати їх навички та вміння в спорті, а також розширюють їх кругозір. Під час змагань вони спілкуються з дівчатами з різних країн світу, дізнаються багато нового про культуру країн та можуть трохи відпочити . Після повномасштабного вторгнення деякі наші гімнастики поїхали закордон і надалі продовжують займатися гімнастикою художньою вже у інших клубах.

 «З перших днів тренувань кожна дитина у нашому клубі отримує увагу, підтримку та дбайливе ставлення. В першу чергу, мета нашого клубу – це всебічний гармонійний розвиток. Знаходимо особливі підходи та закохуємо у світ художньої гімнастики, – розповідає Марта. – Заняття для новачків розпочинаються із найпростіших вправ на удосконалення пластики тіла, відчуття ритму. А згодом приступаємо до оволодіння складніших гімнастичних, акробатичних, танцювальних технік, роботи з предметами, такими як скакалка, обруч, м’яч, булава, стрічка». «Втім результат вартий усіх зусиль.

Передусім ми прагнемо покращити фізичні якості наших вихованців, розвинути самодисципліну та впевненість у собі, навчити працювати в команді та бути лідером, – каже Марта. – Взагалі наш клуб стає для маленьких грацій справжньою родиною, де ми вміємо як працювати, так і відпочивати. Організовуємо різне корисне та приємне дозвілля».

За словами тренерки, у клуб Елеганс-Спорт набирають дітей від 4-х років.

Заняття проходять на базі Загальноосвітньої школи 34 за адресою вулиця Миколи Ващука 12 та за адресою: вул. Академіка Ющенка, 10.

За детальною інформацією звертайтеся за номером:093-509-74-08 .

Також слідкуйте за нами на сторінці інстаграму :https://www.instagram.com/sc_elegance_sport?igsh=cnMzM3V0ODl3ODl4 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin