Вінниця
06.07.2024
22.54° C
Вгору

День зенітних ракетних військ Повітряних Сил України: привітання у прозі та картинках українською мовою

Сьогодні, 3 липня, в Україні святкують День зенітних ракетних військ Повітряних Сил України. Це професійне свято було встановлено 2011 року наказом Міністерства оборони України. Зенітники разом з іншими військовими боронять повітряний простір над українськими містами та важливими стратегічними об’єктами. Вони відбивають авіаційні та ракетні удари окупантів, знищуючи їхні повітряні цілі. Завдяки воїнам протиповітряної оборони Україна вигнала російську авіацію зі свого повітряного простору та тримає її на відстані.

Привітання в картинках

 

 

Привітання у прозі

Дякуємо за оборону та чисте небо над нашою державою! Вітаємо причетних з Днем зенітних ракетних військ України із професійним святом!

***

Щиро вітаємо з Днем зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ! Ви – це ті, хто тримає небо над Україною чистим та спокійним! Дякуємо за важку та небезпечну працю! Слава Україні!

***

З Днем Зенітних ракетних військ! Нехай ваші ракети завжди потрапляють у ціль, а життя дарує лише приємні сюрпризи!

***

Щира подяка військовослужбовцям зенітних ракетних військ Повітряних Сил України ‒ захисникам українського неба! У День Вашого професійного свята від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, витримки, незламності, непохитної віри в Україну та її прийдешню перемогу!

***

Сьогодні привітання з професійним святом приймають військовослужбовці зенітних ракетних військ. Вітаємо всіх тих, хто причетний до цієї важливої події! Бажаємо сталевого духу, професійного зростання та наснаги у боротьбі!

Джерело: Моя Вінниця

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin