Вінниця
28.06.2024
18.09° C
Вгору

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав чергову лазню для захисників на передовій

Ще один лазне-пральний комплекс, вироблений у громадах Вінниччини, відправився на передову. Загалом Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав військовим на фронт вже понад 30 таких комплексів від початку повномасштабного вторгнення.

Саморобні мобільні бані досі залишаються чи не єдиним способом задовольнити гігієнічні потреби захисників та захисниць найбільш повноцінно. Кожен лазне-пральний комплекс оснащується усім необхідним для того, щоб бійці могли здійснювати базовий догляд за собою та за своїми речами.

У межах роботи МКГШ по підготовці лазень на фронт, над створенням саме цього комплексу працювали також особисто голови трьох громад Вінниччини: Лука-Мелешківської, Турбівської та Іванівської. Богдан Августович, Ігор Соць та Михайло Кулик обладнали комплекс бойлером, резервуаром для води на дві тонни, чотирма душовими кабінами, двома пральними машинами та однією сушаркою.

“Вирішили з головами зробити її своїми руками спеціально хлопцям під замовлення. Часу було не так багато, але результат є. Впевнений, що ми на цьому не зупинимось та долучимо своїх колег ще, щоб прискорити цей процес. Бо там хлопцям чекати немає коли”, — розповів Ігор Соць.

Робота у цьому напрямку буде продовжуватись, адже наразі усі зусилля та ресурси Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу спрямовуються на підтримку тих, хто боронить нашу державу від ворога.

“Пріоритетом номер один для всієї нашої команди, для місцевого самоврядування, для Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу є підтримка Збройних сил України”, — зазначив співзасновник МКГШ Вячеслав Соколовий.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin