Вінниця
19.05.2024
18.91° C
Вгору

Учні одного із вінницьких ліцеїв передали чотири дрони для ЗСУ

Учнівство та вчительство ліцею № 34 міста Вінниці зробило черговий та важливий крок для підтримки української армії, а саме передали Захисникам та Захисницям України чотири безпілотники. Кошти на них зібрали завдяки благодійному ярмарку, який провели напередодні.

Про це повідомляє ВМР.

«Вінницький ліцей № 34 від початку повномасштабного вторгнення систематично долучається до підтримки військових. Ми плетемо сітки, волонтеримо та донатимо. Цього разу від волонтерського центру Луки-Мелешківської громади дізналися про потребу. Кошти, які зібрали, спрямувати на чотири безпілотники. Це три дрони-камікадзе та один квадрокоптер DJI Mavic 3», – повідомила директорка ліцею Оксана Войтко.

Найближчим часом безпілотники вже будуть на передові та допоможуть нашим оборонцям виконувати бойові завдання на донецькому напрямку.

«Сьогодні вінницькі школярі вкотре роблять безцінний внесок в Перемогу, і ми ними дуже пишаємось, адже саме їм після української Перемоги відроджувати нашу державу», – прокоментувала директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin