Вінниця
29.04.2024
14.38° C
Вгору

Жахливе ДТП на Вінниччині: є загиблі та постраждалі

На Вінниччині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди троє людей загинули, ще троє зазнали травмувань – поліція розслідує обставини аварії. Про це повідомляє поліція Вінницької області. Увечері 13 квітня на об’їзній дорозі міста Немирова водій автомобіля BMW, 23-річний місцевий житель, за попередньою інформацією слідства, рухаючись у напрямку Вінниці, на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автопоїздом у складі автомобіля MAN з напівпричепом під керуванням 45-річного жителя Полтавської області.
У результаті ДТП водій легковика та його пасажири, 16-річна мешканка Немирівського району та 20-річний вінничанин загинули. Інші пасажири, 15, 22 та 26 років зазнали травмувань, двоє з яких були госпіталізовані. Також в авто перебували ще двоє 16-річних дівчат, вони тілесних ушкоджень не отримали. Водій вантажного автомобіля не постраждав.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Слідчі призначили ряд експертиз для встановлення причин та усіх обставин аварії.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin