Вінниця
29.04.2024
11.26° C
Вгору

20 км без водія: автопілот Tesla врятував чоловіка в критичному стані

Автопілот Tesla врятував життя жителю США, довізши чоловіка до лікарні в критичному стані. Транспорт зміг самостійно подолати значну відстань і припаркуватися.

Tesla Model Y врятувала життя чоловікові: подробиці

Про нещодавню історію повідомив продюсер із Північної Кароліни МаксПол Франклін. Чоловік опублікував свій знімок із лікарні в соцмережі X і розповів в деталях, що сталося.

2 квітня чоловік почувався недобре через проблеми з інсуліновою помпою— рівень цукру в його крові знизився. Проте продюсер зміг дістатися своєї Tesla та увімкнути автопілот. Транспорт доїхав до лікарні самостійно, подолавши 21 км.

Найцікавішим у цій історії є те, що Tesla впровадила можливість повного автономного водіння для жителів США тільки 1 квітня.

– Увімкнувши нову функцію повного самостійного водіння простим подвійним натисканням на важіль рульової колонки, я був вражений результатами. Без будь-якого втручання автомобіль уміло подолав 21 км від будинку до відділення невідкладної допомоги, припаркувавшись і запропонувавши звернутися по допомогу. Як власник розкішних автомобілів, включно з Porsche, Mercedes, BMW, Acura і Cadillac, я можу беззастережно заявити, що Tesla є вершиною автомобільних інновацій на сьогодні, – продовжив Франклін.

Чоловік додав, що перехід з інших авто на Tesla можна порівняти з відмовою від звичайних телефонів на користь смартфонів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin