Вінниця
30.04.2024
10.26° C
Вгору

Понад сотню жителів Вінницько-Хутірського округу на вихідних долучились до весняної толоки

Як зазначає ВМР, вісім локацій встигли прибрати жителі Вінницько-Хутірського старостинського округу.

Приводили до ладу місця загального користування, сквери, береги ставків, лісосмуги, дитячі майданчики на території Щіток та Писарівки.

Всього до толоки, яка відбулась в межах акції «ЯзаЧистеДовкілля» долучились понад сотню небайдужих жителів округу. Толока проходила минулої п’ятниці та суботи.

«Участь в акції взяли дошкільнята, учні та вчителі, працівники старостату та загалом багато активних жителів округу. Щиро вдячний усім за свідому позицію та турботу про стан довкілля. Вінниця затвердила декларацію про Зелений курс, тож маємо слідувати їй, дбати про екологію та чистоту наших територій», – зазначає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко.

Загалом, за його словами, в межах першого етапу весняних толок вдалось зібрати понад 100 мішків сміття. Це переважно пластик, будівельні матеріали тощо. Проте лише одним збором сміття толока не обмежилась, учасники акції також згрібали сухе листя та гілля, приводили до ладу території клумб та доріжок.

«Загалом в наших планах прибрати близько 30 локацій на території усіх населених пунктів округу», – зазначає очільник округу.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin