Вінниця
29.04.2024
12.48° C
Вгору

Для вінницької молоді провели курси самооборони

У Вінниці 9 квітня на базі Вінницького торговельно-економічний інституту Державного торговельно-економічного університету для молоді провели навчання з самооборони. Організатор – відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

За словами заступниці начальниці відділу молодіжної політики Олени Войтович, ця ініціатива націлена на те, щоб навчити самозахисту молодих людей та донести, наскільки важлива власна безпека у різних життєвих ситуаціях.

Побувала на тренінгу студентка Надія. Дівчина прийшла на такі заняття вперше та залишилась задоволена.

Загалом найбільше серед учасників було дівчат, які вирішили навчитись самозахисту в цілях безпеки.

«Під час тренінгу, який провела досвідчена тренерка з бразильських єдиноборств Марина Ковбель, ми отримали важливі знання та навички з виявлення та уникнення потенційно небезпечних ситуацій, а також нам розповіли про методи самозахисту в разі нападу або загрози фізичного насильства», – прокоментувала учасниця Марія.

Під час заняття тренерка розповіла учасникам про різновиди фізичного насильства, включно з ляпасами, стусанами, штовханням та іншими формами, а також навчила реагувати на них ефективно та безпечно.

Тренерка також демонструвала практичні прийоми та техніки самозахисту, які можуть бути застосовані у реальних ситуаціях. Крім того, учасники тренінгу отримали поради щодо контролю над емоціями під час стресових ситуацій, що може допомогти їм зберегти спокій та зробити правильне рішення.

«Ця ініціатива спрямована на підвищення рівня безпеки та самосвідомості серед молоді міста, а також на створення обізнаності щодо прав та можливостей щодо захисту власної особистості. Учасники тренінгу залишилися задоволеними та вдячними за можливість отримати цінні знання та навички, які допоможуть їм забезпечити власну безпеку та безпеку своєї спільноти», – підсумувала Олена Войтович.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin