Вінниця
15.05.2024
12.24° C
Вгору

У Вінниці на базарах перевірили рибу: результати

27 квітня інспектори Вінницького рибоохоронного патруля здійснили спільний рибоохоронний рейд з представниками Держпродспоживслужби по ринках у Вінниці.

Як інформують на сторонці Вінницького рибоохоронного патруля, під час рейду перевірялась законність набуття права володіння на водні біоресурси, що перебували в обігу. Крім цього, перевірено охоплення обов’язковою ветеринарно-санітарною експертизою свіжої риби, що реалізовувалась на ринках.

«Під час рейду порушень чинного законодавства щодо порядку придбання та збуту об’єктів тваринного світу, безпечності та окремих показників якості харчових продуктів не виявлено.

Одночасно проводилась масово-роз’яснювальна робота із попередженням про відповідальність за порушення Правил любительського рибальства, якими забороняється продаж або скуповування риби, ікри і водних безхребетних та продуктів їх переробки без наявності документа, який підтверджує законність їх придбання, та сертифіката якості», – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, зараз триває період нересту. Повідомити про порушення або отримати додаткову інформацію про нерестову заборону можна за телефоном «гарячої лінії»: (068) 018 37 52.

У Вінниці на базарах перевірили рибу

 

У Вінниці на базарах перевірили рибу - фото 2

 

У Вінниці на базарах перевірили рибу - фото 4

Фото рибоохоронного патруля

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin