Вінниця
27.07.2024
19.15° C
Вгору

Співпраця та залучення інвестицій: Сергій Моргунов зустрівся з делегацією зі США та Сербії

Учора, 23 січня, до Вінниці завітали делегати з США та інші представники міжнародної консалтингової фірми Baker Global Advisory та будівельної компанії Tesla. Зустріч відбулася із Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим для обговорення викликів, які стали перед містом через повномасштабну війну, та вироблення механізмів підтримки громади.

Під час зустрічі Сергій Моргунов презентував потенціал Вінницької громади та досягнення в частині інфраструктурного, економічного та соціального розвитку. Він також зауважив, що муніципалітет має стратегічне бачення подальшого росту, втім зараз місто посилило оперативне реагування на виклики, пов’язані з війною.

«Наші гості висловили підтримку Україні у війні з російським агресором. Під час зустрічі говорили про підсилення гуманітарної допомоги для Вінниці, а також про залучення інвестицій у відбудову та повоєнне відновлення громад нашої держави. Тисячі об’єктів інфраструктури по всій Україні зараз знищені, є руйнування й у Вінниці. Ми обговорили виклики, з якими зіткнулися через війну, і серед них чимало пов’язано з подальшою реабілітацією військових та цивільних людей. Тому зараз перед нами стоїть важливе завдання – повернути їх до нормального життя, інтегрувавши в суспільство. А заразом створити умови для того, щоб додому повернулися українці з-за кордону. Будемо сподіватися на плідну співпрацю та підтримку з боку партнерів», – сказав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin