Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

Фізрук з Вінниччини увійшов до топ-10 вчителів України: деталі

1 вересня, у День знань, стали відомі імена 10 найкращих вчителів України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine. Серед них і вчитель фізичної культури зі Жмеринки Олексій Качан. Про це повідомили на сайті «Освіторія».

В громадській спілці «Освіторія» пояснили, що престижну національну відзнаку організовують аби акцентувати на важливості вчительської професії. Попри війну, премія відбудеться вже увосьме, адже, як звучить її гасло, вчителі — важливі! Цьогоріч 1210 освітян подали свої заявки, ще 2059 педагогів номінували українці — батьки, учні та колеги. Із цього числа після незалежного оцінювання і обрали зіркову десятку фіналістів.

«Кожен із цих десяти педагогів доводить, що якісна освіта для наших дітей має продовжуватися попри все. Навіть коли на перешкоді стають нечувані виклики. Саме такі люди формують нову реальність для нашої країни, даючи дітям упевненість у завтрашньому дні та можливість мріяти про велике!» — говорить Зоя Литвин, очільниця Освіторії.

Саме з-поміж цих фіналістів оберуть головного переможця і нагородять 5 жовтня у Міжнародний день учителя: він або вона отримає 1 мільйон гривень на здійснення власної освітньої мрії.

 

Вчитель з Вінниччини увійшов до ТОП-10 Global Teacher Prize Ukraine

Фото зі сторінки Олексія Качана

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin