Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Вінниця передала захисникам на передову тепловізори та хімічні грілки

Учора, 23 січня, представники Вінницької міської ради знову зустрілися з військовослужбовцями Національної гвардії України, щоб передати допомогу. Місто надіслало п’ять тепловізорів та дві тисячі хімічних грілок для підтримки наших бійців на фронті.

Заступник міського голови Андрій Очеретний розповів, що вже близько 30 військових частин отримали допомогу від Вінницької міської ради та Вінницької громади за час повномасштабного вторгнення. Запити від оборонців приходять регулярно, тому місто докладає всіх зусиль для того, щоб якомога швидше закрити їхні потреби.

Військовий, який учора отримав допомогу, найближчим часом доставить її своїм побратимам на позиції. Службу бійці несуть на південному напрямку, де не вщухають обстріли та штурми російського ворога.

«Хімічні грілки дуже доречні у мінусову температуру, особливо коли ти в окопах. Буржуйку розпалити можливості нема, бо це автоматичне демаскування позицій. А такі термопакети гріють тривалий час і дають можливість уникнути обмороження кінцівок. Що стосується тепловізорів – без них неможливо ефективно працювати. Їх ми потребуємо багато, щоб відслідковувати дії противника. Фактично завдяки такій техніці можна вберегти життя побратимів. Це важливо», – сказав військовий.

Під час передачі був присутній і координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Андрій Піжевський. Він додав, що у 2024 році підтримка військових буде нарощуватися.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin