Вінниця
08.09.2024
14.19° C
Вгору

Вінниця відправила на східний напрямок нову партію військової допомоги

Сьогодні, 27 грудня, представники Вінницької міської ради забезпечили технічним обладнанням та засобами обігріву ще одну військову частину, де служать вінничани. Чергова машина завантажена авіаційним комплексом та 5 тисячами хімічних грілок і незабаром прибуде на Східний напрямок, де знаходяться наші Захисники.

Як зазначив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, з початку повномасштабного вторгнення вже 24 військові частини отримали допомогу від міста.

“Ми передаємо один безпілотний авіаційний комплекс і 5 тисяч хімічних грілок українського виробництва. Переконані, що таке обладнання допоможе у боротьбі з російськими окупантами і вбереже життя наших оборонців, а хімічні грілки зігріють у негоду. Те, що було передано нашим військовим – працює, відгуки маємо позитивні. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб об’єднує депутатів Вінницької міської ради і вони неодноразово долучалися до передач для оборонців”, – сказав Андрій Очеретний.

Військовий, який отримував допомогу і відвезе її побратимам, подякував усій Вінницькій громаді за небайдужість та підтримку:

“Дякуємо за допомогу, яка врятує багато життів наших людей і допоможе побороти російську агресію. Зараз ми працюємо на Східному напрямку, вже завтра вантаж буде на місці”, – сказав офіцер.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin