Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

За виконання суспільно корисних робіт у рамках проєкту «Армія відновлення» збільшили суму виплат

За участь у суспільно корисних роботах тепер платитимуть більше. Відповідні зміни передбачені Постановою Кабінету Міністрів України від 27 жовтня 2023 р. №1119 https://is.gd/rukZhR «Про внесення змін до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану».

Відтак плата за виконання суспільно корисних робіт за відпрацьований повний місяць збільшується з 6 700 грн до 10 050 грн.

На Вінниччині до лав «Армії відновлення» долучилися 224 безробітних, які перебувають на обліку у службі зайнятості.

На оплату праці вже профінансовано 1 млн 300 тис грн з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Найчастіше громадяни виконують ремонтно-відновлювальні роботи, упорядковують захисні споруди цивільного захисту та займаються заготівлею дров до опалювального сезону.

Фахівці служби зайнятості продовжують співпрацюз місцевими органами влади із залучення до суспільно корисних робіт ще більшої кількості працездатних осіб з-поміж безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Вінницького обласного центру зайнятості 067-151-33-20 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin