Вінниця
16.09.2024
19.64° C
Вгору

“Відповідь буде дуже потужною”: Данілов заявив, що удари рф по енергетиці України відтепер не залишаться безкарними

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що Сили оборони завдаватимуть ударів у відповідь у разі російських атак на енергетичні об’єкти України.

Відповідну заяву Данілов зробив в ефірі телемарафону.

“Є чітке розуміння, що ворог не залишиться безкарним, якщо і він надалі це продовжуватиме”, — зазначив чиновник.

Також Данілов підтвердив слова президента Володимира Зеленського про підготовку до можливих російських обстрілів нашої енергосистеми, та наголосив, що такі ворожі атаки цього року не залишаться без відповіді.

“Ми на все повинні відповідати. Причому наша відповідь буде дуже потужною. Коли ви це побачите, то зрозумієте, про що йдеться”, – наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, в американському Інституті вивчення війни вважають, що російські армія, можливо, диверсифікує поєднання ракет, керованих бомб та безпілотників, які використовуються для ударів по тилах України з метою знайти проломи в українській протиповітряній обороні перед подальшими ударами взимку. Водночас у Міненерго запевняють, що Росія не зможе ракетним терором цього року запровадити в Україні тотальний блекаут. Енергосистема країни абсолютно готова до проходження зими.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin