Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

Алкоголь, палиця, 12 автомобілів: як чоловік у стані алкогольного сп’яніння розбив чужі авто

У ніч на 9 вересня, у одному з мікрорайонів обласного центру, відбувся злочин. 22-річний місцевий житель був затриманий на місці події поліцією та охороною, його вважають причетним до правопорушення. Під час вчинення злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Близько 3 години ночі було отримано сповіщення в поліцію про те, що невідома особа вчиняє вандалізм, пошкоджуючи автомобілі, які знаходяться у дворах будинків на вулиці Порика. Всього за кілька хвилин екіпаж працівників поліції охорони знайшов та затримав цього чоловіка, який використовував палицю для нанесення пошкоджень черговій автівці.

Правопорушення було задокументовано слідчо-оперативною групою Відділення поліції № 1 Вінницького райуправління поліції.

За попередніми даними слідства, протягом декількох годин зловмисник з використанням каменів, цегли та палиці встиг завдати пошкоджень 12 транспортним засобам, які були припарковані поблизу будинків на проспекті Космонавтів та вулиці Порика.

Результати розслідування виявили в організмі чоловіка 1,75 проміле алкоголю. Свій вчинок зловмисник пояснити не зміг.

Дії чоловіка підпадають під ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання – до 5 років обмеження волі.

Триває досудове розслідування. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin