Вінниця
27.07.2024
20.27° C
Вгору

Катання на SUP-дошках як спосіб активного відпочинку

У Вінниці 7-8 вересня молодь громади мала можливість взяти участь у дводенних прогулянках на SUP-дошках, які були організовані спільно Відділом молодіжної політики ВМР та представниками Вінницької молодіжної ради. Ця подія стала чудовим способом відсвяткувати наближення Дня фізичної культури та спорту України і надати незабутні враження молоді.

Мета цього заходу полягала в поширенні ідеї здорового способу життя та забезпеченні активного дозвілля для молоді Вінницького міського територіального громадського об’єднання (ВМТГ).

В заході взяли участь 50 учасників, які спробували свої сили у водному спорті. Деякі з них вперше спробували кататися на SUP-дошках, тоді як інші вже володіли цим мистецтвом і впевнено справлялися з течією. Незалежно від рівня навичок, всі отримали позитивні враження від заходу.

Начальниця відділу молодіжної політики, Юлія Мончак, підкреслила, що під час катання на SUP-дошках молодь не лише отримала фізичну активність, але й мала можливість зануритися в свої думки, розслабитися та насолодитися природою Південного Бугу. Також ця подія дозволила молоді провести час разом з однолітками та випробувати свої здібності в цьому виді спорту.

“Прогулянка на SUP-дошках — це не просто розвага, а можливість налаштуватися на новий навчальний рік. Відчути енергію води та спільноти, яка об’єднала нас в цій подорожі”, — поділилася враженнями представниця Вінницької молодіжної ради Софія Рощук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin