Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Тернопільський бойовик: місцевий злодій викрав сумку, впав і звинуватив у всьому сатану

Козівський районний суд покарав місцевого жителя Козови терміном в 6 років і 6 місяців в’язниці за те, що він вчинив напад на жінку, вирвавши в неї сумку, але під час втечі впав і не зміг втікти, бо був зупинений іншими жителями міста. Обвинувачений відмовився визнавати свою провину та стверджував, що його примусив зробити цей напад “чорт”.

За інформацією поліції з Тернополя, цей злочин стався 2 травня 2022 року у центрі районного міста на вулиці Грушевського. Потерпіла жінка пішла зі свого будинку та розмістила сумку на капоті свого автомобіля в пошуку ключів, одночасно розмовляючи по телефону. Неочікувано до неї підійшов невідомий чоловік, вирвав сумку, в якій було 1200 гривень і втік. Жінка почала кликати на допомогу, грабіжника затримали випадкові свідки, які передали його поліції.

«Свідок в суді засвідчив, що він кинувся наздоганяти злодія, але його затримав інший чоловік. Місцеві жителі тоді зібралися всі разом, свідок подзвонив в поліцію. Поки їхали правоохоронці, хлопець казав “посадіть мене у в’язницю, я не маю за що жити, мені не дають грошей”», – йдеться у вироку Козівського районного суду від 1 вересня.

Під час судового засідання обвинувачений відмовився визнавати свою вину. Він пояснив, що сумку він не видирав із рук жінки, а забрав її з капота автомобіля. Обвинувачений зазначив, що раніше він бачив подібні злочини в бойовиках і вирішив спробувати себе у головній ролі. Того дня він просто йшов, побачив сумку на капоті авто, підбіг і смикнув за неї. Проте він не зміг далеко втекти, так як впав. Сумка вилетіла, а разом з нею і гаманець. Після цього його затримали і передали поліції.

«У суді обвинувачений зазначив, що йому шкода за вчинене. На запитання захисника, хто ним керував, то відповів у суді, що “звір, який називається чорт, диявол, Біблія називає його Сатаною рогатим”. Але в пояснені, яке крадій надавав суду від 27 лютого 2023 року, він зазначив, що 2 травня він по телевізору подивився бойовик і, щоб бути популярним, вирішив у центрі Козови біля військкомату скоїти крадіжку», – зазначається у вироку суду.

Козівський районний суд визнав обвинувачуваного винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років і 6 місяців. Строк відбування цього покарання рахувати з моменту фактичного затримання, яке сталося 2 травня 2022 року.

Джерело: https://zaxid.net/na_ternopilshhini_do_6_rokiv_vyaznitsi_zasudili_zlodiya_nevdahu_n1570378

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin