Вінниця
27.07.2024
20.27° C
Вгору

Найбільш захоплюючі кінострічки, які вийдуть у вересні 2023 року

“Праведник 3” (The Equalizer 3)

Ця кінолента є заключною частиною екшн-трилогії з Дензелом Вашингтоном у головній ролі.

Після завершення служби таємного агента Роберт Макколл (Дензел Вашингтон) спокійно проживає на мальовничому італійському узбережжі Амальфі. Проте, коли мафія нападає на його нових друзів, він вирішує вступити в боротьбу за справедливість.

В одній з ключових ролей фільму з’явиться агентка ЦРУ, виконана актрисою Дакотою Феннінг.

“Спостерігати за ними на знімальному майданчику було надзвичайно приємно”, – розповів режисер фільму Антуан Фукуа в інтерв’ю для журналу Empire. “Вона для нього, як дочка, і співпраця з цими двома акторами була дуже легкою”.

“Кассандро” (Cassandro)

Мексиканський актор Гаель Гарсія Берналь зіграв головну роль у новому фільмі Роджера Росса Вілльямса, який розповідає про гей-рестлера Сауля Армендаріса, відомого своїм виступами в стилі “екзотико” та ставшого справжньою міжнародною знаменитістю.

В кінці 1980-х років його тренерка Роберта Коліндрес заохочує його розвивати нову особистість – Кассандру, яскравого персонажа, який прагне перемогти своїх супротивників.

У 1991 році рестлер намагався здійснити самогубство через критику перед чемпіонатом світу UWA у напівсередній вазі. Армендаріс вижив і вийшов на ринг через тиждень. Він став першим “екзотиком”, який здобув чемпіонський пояс світу UWA у ваговій категорії легкої.

“Пила 10” (Saw X)

Всесвітній прокат готується до виходу ювілейної частини жахливої франшизи.

Маніяк-філософ Джон Крамер, якого поліція ніколи не вдалося розкрити, давно відступив від своїх злочинів через нещасливу обставину – стадію раку останньої стадії. Він вирушає в Мексику, щоб пройти складну операцію і зменшити свої муки від болю.

Джон залишається в палаті приватної клініки в невеликому мексиканському містечку. Проте, коли хворі один за одним починають загадково помирати, Крамер розуміє, що їх обманули.

Він вирішує жорстоко покарати обманщиків, дотримуючись свого відомого стилю.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin