Вінниця
08.09.2024
13.44° C
Вгору

У 85% людей змінюється знак зодіаку: NASA додали 13 сузір’я та розкрили подробиці

В результаті зміни положення земної осі, яка призведе до виникнення нового сузір’я між Скорпіоном і Стрільцем на небосхилі, кількість знаків Зодіаку може збільшитися з 12 до 13. Ця зміна може вплинути на знак Зодіаку приблизно 85% населення планети, повідомляє сайт РБК – Україна.

Щоночі зоряне небо відрізняється від вечірнього, оскільки Земля рухається по своїй орбіті. Цей рух призводить до зміни положення зірок на небосхилі, і вони здаються трохи переміщеними на захід від того місця, де вони були бачені напередодні ввечері. Крім того, вигляд сузір’я може змінюватися в залежності від вашого місця перебування на Землі. Такі зміни в положенні зірок і сузір’їв є природними результатами руху планети у просторі.

“Наприклад, припустимо, що ви знаходитесь в Північній півкулі й дивитеся в нічне небо 21 вересня. Ймовірно, ви зможете побачити сузір’я Риб. Але ви не побачите Діву, тому що це сузір’я знаходиться по інший бік Сонця. У цей час року зірки Діви будуть видно тільки вдень, але ви ніколи їх не побачите через яскравість нашого Сонця”, – пояснюють вчені.

При цьому зірки та сузір’я зберігають своє положення на небі протягом багатьох років. Це тому, що вони знаходяться на великих відстанях від нас, і їх рух на небі є майже невидимим протягом людського життя через велику відстань до них.
Сузір’я дійсно використовуються як орієнтири на небосхилі для навігації та орієнтування в космосі, оскільки зберігають своє фіксоване положення відносно одне одного.

Новина про додавання Змієносця як 13-го зодіакального сузір’я цікава, але важливо відзначити, що в астрономії зодіакальні сузір’я використовуються для визначення положення Сонця на небосхилі під час річного обігу Землі навколо нього. Традиційно використовуються 12 сузір’їв, кожен з яких відповідає певному діапазону дат відповідно до знаків Зодіаку.

Додавання Змієносця як 13-го сузір’я може бути цікавим з точки зору астрономії, але ця зміна не впливає на традиційну астрологію, де використовуються лише 12 знаків Зодіаку. Астрологія та астрономія – це дві різні науки, і вони використовують різні підходи до вивчення небесних об’єктів.

Як тепер розподіляться знаки Зодіаку:

Козеріг – з 20 січня по 16 лютого
Водолій – з 16 лютого до 11 березня
Риби – з 11 березня по 18 квітня
Овен – з 18 квітня по 13 травня
Телець – з 13 травня по 21 червня
Близнюки – з 21 червня по 20 липня
Рак – з 20 липня по 10 серпня
Лев – з 10 серпня по 16 вересня
Діва – з 16 вересня по 30 жовтня
Терези – з 30 жовтня по 23 листопада
Скорпіон – з 23 листопада по 29 листопада
Змієносець – з 29 листопада по 17 грудня
Стрілець – з 17 грудня по 20 січня

Що відомо про знак Змієносця

Знак Змієносця є однією з концепцій, яка виникла у зв’язку з ідеєю розширення Зодіаку на 13 знаків. Основні характеристики цього знаку включають:
Період дії: Люди, народжені під знаком Змієносця, вважаються тими, хто народився в період із 29 листопада по 17 грудня.
Символ: Символом Змієносця є зображення людини, яка бореться зі змією. Ця символіка відображає боротьбу або конфлікт, що може виникати в житті людей, народжених під цим знаком.
Історія: Ідея включити Змієносця як 13-й знак Зодіаку виникла в різні часи, але її загальне прийняття в астрології не відбулося. Ініціатива в цьому плані вперше була запропонована астрологом Стівеном Шмідтом у 1970 році, а пізніше Вальтер Берг та Марк Ядзакі в 1995 році висунули ідею 13-знакового Зодіаку. Проте традиційно в астрології використовуються 12 знаків Зодіаку, і їх вплив на людей визначається відповідно до позиції Сонця, Місяця та інших планет на момент народження.

В астрології, такі особи характеризуються силовим характером, високою метою та внутрішньою рішучістю, завжди налаштовані на досягнення результатів. В їх характері поєднуються численні риси Скорпіона і Стрільця.
Люди народжені під знаком Змієносця вміють радіти маленьким радостям, ніколи не схильні до відкладення справ на потім, і схильні до ризику та пригод. Вони – люди дії, які прагнуть вчинити все негайно. Поруч з ними можуть бути друзі з аналогічними рисами, які підтримують їх у їхніх пригодах. У відносинах Змієносці виявляють стабільність і вірність, зазвичай обирають одного партнера на все життя.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin