Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

“Палац скликає друзів”: в міському парку відбувся благодійний ART-день

Першого вересня в Центральному міському парку імені Леонтовича відбувся благодійний ART-день. Ініціатором виступив Вінницький міський палац дітей та юнацтва. Під час цієї події керівники гуртків спільно зі своїми вихованцями організували виступи, включаючи танці, спів та виконання музичних інструментів. Метою було привернути більше уваги до діяльності гуртків, які діють у Палаці. Крім того, на заході працювала благодійна ярмарка “Разом до Перемоги”. Всі охочі могли придбати різні вироби, а отримані кошти були спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

У міському парку було організовано розважально-ігрову подію під назвою “Палац скликає друзів” та виставку-презентацію творчих робіт вихованців Палацу.

Під час цього заходу вчителі та педагоги продемонстрували свої та дитячі творіння. Серед них були вироби, зроблені власноруч, такі як в’язані іграшки, авіамодельні вироби, прикраси, ляльки, сувеніри, патріотичні вироби, вироби оригамі та інші творчі витвори.

Творчі групи спільноти організували захопливу культурну подію, в межах якої гості мали можливість переглянути та послухати виступи танцювальних і вокальних колективів.

Директорка Палацу дітей та юнацтва, Ірина Матусяк, зауважила, що цей захід вперше був організований у такому форматі.

«Цього разу ми вирішили саме в такому форматі презентувати свої напрямки роботи, аби батьки разом з дітками могли наживо побачити, що щоденно виготовляють та вивчають з вихованцями наші педагоги. Зокрема, мирне небо для проведення нашого заходу завдяки нашим Захисникам, отож всі кошти з продажу робіт підуть на ЗСУ», – сказала вона.

Загалом, по завершенню ART-дня вдалось зібрати майже 5 000 тисяч гривень. Незабаром кошти віддадуть в благодійну організацію, де вже отримали перелік потреб від військових.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin