Вінниця
29.03.2024
12.88° C
Вгору

У Щітках стартували роботи по благоустрою пляжу в рамках Бюджету Громадських ініціатив

У Вінницькій територіальній громаді має стати ще однією доглянутою пляжною зоною відпочинку більше. Мова йде про облаштування пляжу поблизу ставу “Тарасишине” в Щітках.

Це малий проєкт, який переміг в конкурсі “Бюджету громадських ініціатив” в 2021 році та мав бути виконаний торік, але реалізація цього та іншого проєктів була призупинена через повномасштабний наступ. Зараз фінансування програми відновлюється.

Реалізація цього проєкту передбачає створення комфортного місця відпочинку для мешканців Вінницько-Хутірського округу, зокрема Щіток та Писарівки. Став Тарасишине знаходиться між цими двома населеними пунктами, які з 2021 року стали частиною Вінницької міської територіальної громади.

В рамках проєкту, як зазначає очільник Вінницького-Хутірського округу Владислав Кривешко, передбачається благоустрій ділянки в 110 метрів квадратних.

“Тут планується облаштування плитки, встановлення дерев’яних пляжних парасоль, лежаків, а також лавок та урн. В понеділок підрядник уже зробив розмітку території, а у вівторок — приступив до підготовчих робіт, тому думаю, що за найближчі кілька тижнів проєкт, якщо дозволятимуть погодні умови, може бути завершений, — розповідає Владислав Кривешко. — Разом з тим, ми комплексно підходимо до благоустрою цієї території. Тому наступним етапом благоустрою стане чистка ставу від замулення. Наразі, разом з ініціативною групою «Чиста водойма» ми працюємо над отриманням відповідної дозвільної документації”

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin