Вінниця
26.04.2024
7.37° C
Вгору

Вінницько-Хутірському окрузі за два тижні прибрали понад 30 локацій

У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі підбили підсумки весняного прибирання. Загалом за два тижні в окрузі пройшло 28 толок.

Як повідомив староста округу Владислав Кривешко, за цей час в рамках ініціативи «За чисте довкілля» жителями Вінницьких Хуторів, Писарівки та Щіток прибрано понад 30 майданчиків, публічних просторів, зон рекреації та берегових смуг.

«Приємно, що до акції долучилось дуже багато людей, на прибирання вийшли працівники освітніх та комунальних закладів, громадських та релігійних організацій, та усі небайдужі, — зазначає Владислав Кривешко. — Хочу подякувати кожному хто взяв участь в акції. Завдяки спільним зусиллям жителів громади наші населені пункти стали виглядати чистішими та доглянутими. Була пророблена справді велика робота: зібрано не тільки скло та пластик, а також, автомобільні шини, будівельні відходи, опале гілля та листя тощо».

Загалом, за словами Владислава Кривешка, щоб вивезти зібране за два тижні сміття знадобилося три сміттєвози, а це практично 110 кубометрів.

Організаційну допомогу для проведення толоки надав депутат міськради Дмитро Науменко.

«Я не міг стояти осторонь, тим більше, що це мій виборчий округ,– зазначає Дмитро Науменко. – Перша толока відбулась ще 14 березня, ми розпочали прибирання з дачних масивів, потім вже були локації по Вінницьких Хуторах, а також в Писарівці та Щітках. В минулі вихідні у нас пройшла уже більш масштабна акція по усім населеним пунктам округу. Дуже приємно, що акція справді стала масовою, і до неї долучилось багато людей. Особливо радує, що серед учасників акції багато школярів. Дякую усім небайдужим жителям округу. Думаю, щойно дозволяють погодні умови, ми продовжимо роботу по прибиранню та зробимо її більш систематичною»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin