Вінниця
26.04.2024
7.86° C
Вгору

Вінничанин убив дружину, вивіз тіло велосипедом до лісу та закопав

У намаганні сховати вбивство своєї співмешканки та уникнути відповідальності за нього, що відбулося ще в жовтні минулого року, 42-річний злочинець вивіз тіло жінки до лісу, де закопав його. Майже пів року після того, як він вбив її, злочинець говорив всім, що жінка пішла від нього, і їхнє спільне життя закінчилося. Навіть після того, як її тіло було знайдено, він продовжував заперечувати свою причетність до її смерті, намагаючись перекласти вину на когось іншого.

На початку березня цього року, 42-річну жінку знайшли у лісі поблизу села Рахни Лісові. Поліція негайно розпочала розслідування та пошуки злочинця. Вони допитали всіх, хто бачив жінку останнім часом, з ким вона спілкувалась, та призначили необхідні експертизи. Судово-медичні експерти підтвердили, що жінку задушили насильно.

Чоловік, з яким вона жила останнім часом, розповів слідчим, що жінка від нього пішла минулого року. Але поліцейські почали підозрювати його, коли він змінював свої показання та розповідав суперечливі речі. Спільна робота працівників Тульчинського райвідділу поліції, слідчих, криміналістів та оперативників обласного главку поліції Вінниччини дала змогу довести причетність чоловіка до вбивства.

За інформацією слідства, під час застіллям між цивільними дружиною та чоловіком, виникла суперечка. Він накинувся на співмешканку, почав бити й душити. Потім вивіз вночі тіло жінки велосипедом до лісу і закопав.
Наразі підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin