Вінниця
27.04.2024
6.92° C
Вгору

“Хірургія на варті життя”. Міській клінічній лікарні №1 передадуть нові хірургічні інструменти

Вінницькій міській клінічній лікарні №1 передадуть нові хірургічні інструменти та засоби. Відповідне фінансування на реалізацію проєкту “Хірургія на варті життя” отримали завдяки фонду громади “Подільська громада”, повідомляє міський департамент охорони здоров’я.

Серед обладнання, яке отримає Вінницька міська клінічна лікарня – затискачі хірургічного типу, голкотримачі та різні витратні матеріали. Запит формували на прохання самих лікарів, розповідає директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

“Хірурги сказали, що саме для їхньої роботи є важливим. Ці матеріали зможуть полегшити та спростити роботу фахівців хірургічного відділення”, – додає Олександр Шиш.

Реалізація проєкту “Хірургія на варті життя” розпочнеться вже в цьому місяці. Це стало можливим завдяки конкурсу малих грантів у межах проєкту “Med aid” за підтримки Fondation de France, що реалізує Благодійна організація “Національна мережа розвитку локальної філантропії”.

“Цей проєкт передбачає підтримку лікарень, соціальних установ, гуманітарних хабів, що функціонують на території України, необхідними медичними приладами, медикаментами та засобами для забезпечення роботи в екстрених ситуаціях”, – каже голова правління фонду громади “Подільська громада” Олена Данілова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin