Вінниця
26.04.2024
7.07° C
Вгору

У Вінниці діти з багатодітних родин сплели маскувальну сітку для українських військових

Учора, 16 грудня, у Вінниці діти з багатодітних родин сплели маскувальну сітку для українських захисників та захисниць. Захід організував департамент соціальної політики міської ради у “Ветеранському просторі”.

Плести маскувальну сітку прийшли 20 дітей із багатодітних родин Вінницької громади. Усі вони попередньо зареєструвалися для участі в заході.

 

“Сьогодні кожна маленька дитина зробила своїми ручками внесок для нашої Перемоги, для нашого спокійного та мирного життя. Також вони принесли малюнки, які ми передамо нашим захисникам і захисницям. Це важлива справа у такий час. Тільки спільними зусиллями ми наблизимо Україну до миру та Перемоги”, – говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

 

За активну участь та внесок для Перемоги України – всі діти отримали подяки, заохочувальні подарунки та солодощі. Серед них і 14-річна Ярослава Хмельницька. Її брат нині на фронті захищає Україну. Таким чином дівчинка захотіла допомогти йому та всім українським військовим.

 

“Мені подобається займатися волонтерством. У школі ми також організовуємо різні ярмарки, аби зібрати кошти для наших ЗСУ. Це наближає нас до миру. Уявляю, що мені зателефонує брат і скаже, що Україна перемогла. Це буде найщасливіший день”, – каже вінничанка Ярослава Хмельницька.

 

Разом із дітьми до плетіння маскувальної сітки долучилися і їхні батьки. Впоралися менш як за дві години.

 

“Ми намагаємося працювати для перемоги так, як можемо. Мій син пішов добровольцем на фронт, і від нього я розумію, що такі речі, як маскувальна сітка – це важливо для захисту техніки та маскування військових”, – розповідає вінничанка Леся Хмельницька.

 

За словами в.о. директорки “Ветеранського простору” Марії Довжик, уже наступного тижня маскувальна сітка, яку сьогодні сплели маленькі вінничани, а також їхні малюнки відправлять на передову до вінницьких захисників та захисниць.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin