Вінниця
26.04.2024
8.09° C
Вгору

Вінничан запрошують написати воїнам листи

У вінницьких бібліотеках оголошують збір листів, які готові доставляти воїнам ЗСУ.

 

«Перебуваючи далеко від лінії̈ зіткнення, ми намагаємося всіма силами підтримати бойовий дух наших воїнів, зміцнити зв’язки фронту та тилу. Сила українського супротиву зміцнюється усвідомленням того, що ми – на своїй землі, ми єдині у своєму прагненні бути вільними та незалежними. Ті, хто проходив строкову службу в Збройних Силах або просто довгий час перебував далеко від дому, знають, наскільки важливі в такі хвилини довгоочікувані листи, дзвінки тих, хто подумки з тобою. Тому ми вирішили організувати новий проект «Листи на фронт», – розповідає Вінниця.info Леонід Борозенцев.

 

Кожен бажаючий може написати лист і занести в будь-яку бібліотеку міста, вказавши, що це для модераторів проекту «Під спалахи сирен та блиcкавиць» Леоніда Борозенцева та Анастасії Дворницької. Загалом у місті нараховується 24 бібліотеки.

 

«Це можуть бути листи зі словами подяки, поетичні рядки, дитячі малюнки для тих, хто нас захищає. Лист потрібно поставити в конверт і за бажанням вказати свою зворотну адресу. Свого часу, в армії я був листоношою і знаю як це все працює. Наш проекти покликаний об’єднати різні покоління, адже літні люди дуже хочуть допомагати воїнам, а не знають як. Не всі мають вдома інтернет чи комп’ютер. Тому вони можуть написати листа і підтримати бойовий дух хлопців. Є волонтерські організації, які доставляють на фронт продукти, амуніцію. В нас є з ними зв’язки і вони погодилися забирати листи і роздавати воїнам», – каже Леонід Борозенцев.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin