Вінниця
26.04.2024
7.86° C
Вгору

Вінничани готують “бандерівське смузі” для окупантів. Чим можна допомогти

Кілька загонів тероборони у Вінниці вже повністю сформовані. Туди набрали по кілька тисяч людей. Але черги біля пунтктів прийому і досі залишаються. Втім, сидіти склавши руки люди не можуть.

Вінничанин Антон Охота взявся за виготовлення Бандерівського смузі, аби не з порожніми руками зустріти непроханих гостей. Через соцмережі запропонував людям обʼєднуватись. За кілька годин знайшли і місце і інгрідієнти. Прийшло більше двох десятків людей. Серед них і харківʼяни та кияни.

Близько двох десятків людей розподілили на кілька груп. У кожного своє завдання. Дівчат розмістили під накриттям. Вони нарізають тканину.

Долучилися й студенти хіміки першого курсу Київського національного університету у певних пропорціях вони змішують мастило та бензин. Хлопці кажуть насправді, різновидів “бандерівського смузі” є кілька. Головне розуміти, що і навіщо робиш.

“Для класного “бандерівського смузі” потрібна “любов до москалів”. 2 частини бензину, 1 частина мастила і все”, — каже Максим Михайлов.

“Ми тут народились і живемо, хочемо захищати Україну. Не даремно ж вчимося”, — говорить Ярослав Матвієнко.

Змішану хлопцями суміш передають до цеху розливу. Тут нею на 2/3 наповнюють пляшки. Далі її запаковують порізаним шматком тканини і заліплюють скотчем.

Сьогодні, за словами Антона Охоти, запланували наколотити 200-300 літрів коктелю. Пляшки поки є в достатній кількості. Потрібні ящики для їх транспортування. Є потреба і в пальному. Коли виготовлять достатню кількість повідомлять поліцію і тероборону, щоб могли на них розраховувати.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin