Вінниця
26.04.2024
7.97° C
Вгору

Вінничанам розповідали як протидіяти домашньому насильству

У Вінниці відбулась інформаційна акція, метою якої було привернення уваги до подолання проблеми домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми,

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Інформаційну акцію організував Вінницький міський центр соціальних служб спільно з партнерами: Вінницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Бюро інституційного розвитку, Вінницьким районним управлінням поліції, Вінницьким апеляційним судом.

Містянам розповідали про соціальні послуги, які вони можуть отримати у спеціалізованих центрах. Повідомляли телефони гарячих ліній та роздавали інформаційні буклети.

“У таких випадках потрібно звертатись по допомогу. Телефонуйте за номерами: 102 – Національна поліція, 098-900-15-60, 093-900-15-60 – мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, 15-60 – цілодобова варта Вінницької міської ради,”

– розповіла директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська про те, що робити громадянам, які зіштовхнулись з фактом насильства.

Також директорка Вінницького міського центру соціальних служб нагадала, що у Вінниці діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Послуги цієї бригади безкоштовні.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin