Вінниця
19.03.2024
-0.29° C
Вгору

Майже пів тисячі коноплі вилучили поліцейські у жителя Хмільника

У Хмільнику, прибувши за викликом на домашнє насильство, поліцейські на присадибній ділянці 38 – річного місцевого жителя виявили близько пів тисячі нарковмісних рослин. За такий злочин чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Близько 23.30 години до поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання мешканець м. Хмільник вчиняє домашнє насильство відносно своєї 39–річної дружини.

На виклик прибув екіпаж групи реагування патрульної поліції.

Поліцейським заявниця розповіла, що час від часу її чоловік поводить себе агресивно та з незрозумілих причин не пускає її на територію сусіднього домогосподарства, яке належить їм.

“Під огляду території зазначеного господарства на присадибній ділянці працівники поліції виявили 460 рослин конопель, а у будинку – суху подрібнену речовину, схожу на канабіс”, – йдеться у повідомленні поліції.

Мету зберігання та вирощування заборонених речовин встановлюють слідчі.

Вилучене направлено на експертизу.

На правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст.173 – 2 КУпАП (вчинення домашнього насильства). Санкція статті передбачає передбачає адміністративний арешт строком на сім діб.

Також слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 310 ККУ (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). За такий злочин зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin