Вінниця
26.04.2024
8.51° C
Вгору

Квитки до вінницького зоопарку можна тепер придбати ще в один спосіб  

Тепер квитки до “Подільського зоопарку” можна придбати за місяць до відвідування закладу онлайн. Така послуга стала можливою завдяки локальному квитковому сервісу “AFISHA.VN.UA”  

Зайшовши на сайт AFISHA.VN.UA, відвідувачі зможуть обрати, в який день здійснити екскурсію. Квитки таким чином можна придбати завчасно, навіть за місяць до відвідання закладу.   

Після здійснення онлайн покупки електронний квиток можна отримати на електронну пошту або ж роздрукувати на принтері. Він буде підтвердженням онлайн покупки при вході у зоопарк.   

  

Звичайні паперові квитки тепер можна придбати і безпосередньо у касах міста: Будинку офіцерів, Вінницького обласного театру ляльок Золотий ключик», обласного академічного музично-драматичного театру ім. Садовського, вінницького універмагу, рок-магазину «Moby Dick», ТРЦ «Скайпарк» (#CHERDAK), офісу Тур-Клуб Бідняжка, Вінницької обласної філармонії.   

  

Завдяки новій послузі заздалегідь придбати квитки до Подільського зоопарку зможуть не лише вінничани, але й гості міста, – зазначає адміністрація зоопарку.   

  

Придбати квиток зоопарку, а також замовити його безкоштовну доставку можна також зателефонувавши до call центру AFISHA.VN.UA за номерами: 098) 101 00 63, 093) 101 00 63.  

  

Якщо відвідати зоопарк за вказаною у квитку датою неможливо, квиток можна обміняти. Допоможуть у цьому оператори call центру AFISHA.VN.UA. Сall центр працює щодня, з 10 до 19 години.  

  

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin