Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Діти-першокласники з сімей полеглих, безвісти зниклих Захисників і Захисниць отримають гроші: коли та як подати заявку

23 серпня на черговому засіданні сесії міської ради депутати схвалили рішення про виділення додаткового фінансування для підтримки сімей полеглих та безвісти зниклих оборонців. Ті родини, в яких діти йдуть до 1-го класу, мають можливість отримати 5 тисяч матеріальної допомоги на кожну таку дитину. Відповідні заяви можна подати до 30 вересня. Про це інформує Вінницька міська рада. 

На отримання коштів мають право члени Вінницької громади або внутрішньо переміщені особи, в яких один із членів сім’ї загинув на війні. Такі родини мають перебувати на обліку в департаменті соціальної політики.

«Дбаємо про родини наших Захисників, чиї життя забрала війна. Зокрема, департамент соціальної політики міської ради передбачив можливість отримати муніципальну пільгу сім’ям загиблих (померлих), безвісти зниклих оборонців, в яких діти цьогоріч йдуть до 1-го класу загальноосвітніх закладів. Наразі ми отримали 26 таких заяв, проте час подати документи на пільгу, ще є до 30 вересня», – зауважила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Що потрібно для отримання допомоги, читайте тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin