Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав нацгвардійцям бус, 200 FPV-дронів та маскувальні сітки

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала одній з бригад Національної гвардії України, Захисники якої виконують завдання на найгарячіших напрямках, вантажо-пасажирський бус Ford Transit, 200 FPV-дронів та шість 9-ти метрових маскувальних сіток.

Серед оборонців даної бригади чи не найбільше вінничан, тому команда МКГШ допомагає їм на постійній основі.

Представник військових каже, завжди актуальною є потреба у FPV-дронах – за день для виконання бойових завдань може знадобитися 80-100 безпілотників. Щодо бусу, то він потрібен хлопцям для перевезення особового складу та продуктів харчування.

За словами одного із співзасновників МКГШ, міського голови Вінниці Сергія Моргунова, команда Штабу допомагає військовим даної бригади Нацгвардії на постійній основі, і раніше, серед іншого, передавала Захисникам і РЕБи.

Підтримка Сил Оборони та максимальна допомога військовим необхідним устаткуванням, обладнанням і предметами побуту – ключовий пріоритет роботи Гумштабу, наголосив Сергій Моргунов.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin