Вінниця
23.06.2024
17.53° C
Вгору

У Вінниці завершили капремонт контейнерного майданчика на Костянтина Василенка, 6

У Вінниці біля житлової багатоповерхівки на Костянтина Василенка, 6 підрядник завершив капітальний ремонт контейнерного майданчика, облаштувши нове екологічне місце збору твердих побутових відходів. В межах робіт було встановлено майданчик критого типу на п’ять сміттєзбірників для твердих та вологих відходів.

«Такі майданчики вперше з’явилися в місті п’ять років тому, у 2019 році. За цей час вони добре себе зарекомендували. Вони виглядають більш естетично, а завдяки облаштуванню накриття у контейнери не потрапляють опади, а сміття не розноситься вітром та тваринами. Тож наразі в житловому секторі міста ми встановлюємо лише такі контейнерні майданчики», – розповідає директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький.

Крім самих сміттєзбірників, на майданчику також встановили додаткову ємність для піску, солі та сорбенту, які стануть в пригоді в холодну пору року, під час ожеледиці. Усі роботи виконали на прохання мешканців. Профінансували капремонт коштом міського бюджету.

Загалом цього року в місті оновили три майданчики для збору твердих побутових відходів. Раніше нові контейнерні майданчики облаштували за адресами: вулиця Київська, 110 та вулиця Соборна, 22.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin