Вінниця
08.07.2024
17.56° C
Вгору

Вінницька громада передала “мавіки” бійцям 79-ї окремої десантно-штурмової бригади

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний разом із координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світланою Яровою, Наталією Панчук та Галиною Обливач передали бійцям 79-ї окремої десантно-штурмової бригади три Mavic 3T.
Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Наші хлопці вже 2,5 роки без ротації на передовій, і, звісно, ми постійно потребуємо допомоги обладнанням. Це і Mavic, і FPV-дрони, тепловізори та автомобілі», – каже представник 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Нині Вінницька громада у координації з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом підтримують 36 військових формувань, розповів заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Передачі для військових у нас відбуваються регулярно. Це і тепловізори, і Mavic різних типів, і FPV, і сухі душі, прожектори, зарядні станції, автівки, багі… У подальшому ми плануємо нарощувати ці закупівлі і передачі. Наше завдання – допомагати в межах наших можливостей і повноважень», – додає Андрій Очеретний.

Нагадаємо, цьогоріч із бюджету Вінницької громади на пріоритет «безпека та оборона» скеровано близько 1 мільярда гривень. А Вінниця, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin