Вінниця
07.07.2024
16.59° C
Вгору

З Днем національної поліції 2024: привітання українською мовою

Щороку 4 липня відзначається День поліції України. Сьогодні поліцейські отримують подарунки та привітання від близьких. А в поліцейських дільницях у це свято, за традицією, вітають та нагороджують найкращих співробітників. Тому публікуємо для Вас привітання у віршах, прозі та картинках українською мовою.

 

З Днем поліції, бійці,

Свято в вас, в кінці кінців,

То ж бажаєм відпочити,

Щиро разом порадіти!

Ми вас дуже поважаєм,

Сил та радості бажаєм,

Легко служиться вам хай,

І вдома буде справжній рай!

***

З Днем поліції вітаєм

І сердечно побажаєм

Шахраїв усіх зловити

І за грати посадити!

***

Нашу доблесну поліцію

Зі святом ми вітаємо.

Честі, вдачі і наснаги

Ми вам побажаємо.

Хай сила, міцність і відвага

Крокують поруч кожен день.

Хай служба ваша іде гладко,

Нових вам звершень та ідей!

***

З днем поліції вітаю

Наших всіх захисників.

Служби легкої бажаю,

Позитиву без причин.

Вдячність вам за силу, мужність,

Вашу працю кожен день.

Доля хай відсипле щастя

Під зав’язку до кишень.

***

У цей день вітаємо вас з днем поліції! Бажаю щасливого несення служби та міцного здоров’я. Бажаю досягти “великих” зірок на погонах, отримувати заохочення за вашу складну роботу. Благополуччя вашим рідним і близьким, які підтримують вас у будь-якій ситуації.

***

З Днем поліції тебе! Бажаю міцного здоров’я, легкої служби, поваги колег і начальства, спокою на вулицях. І, звичайно, якнайшвидшого настання миру!

***

Вітаю з Днем поліції в Україні та від щирого серця хочу побажати завжди бути на посту безпеки країни та міста, не знати промахів і поразок. Нехай служба буде безпечною і виключає труднощі, нехай життя буде щедрим на добрі подарунки, достаток і щастя!

***

Вітаючи з професійним святом українську поліцію, хочеться сказати велике спасибі за їхню чесну службу. Будьте здорові, захисники наші, зберігайте самовладання і вірність присязі в ці важкі для України часи!

***

З Днем поліції в Україні від щирого серця вітаю! Нехай завжди поруч буде удача, нехай сміливість та сила ніколи не лишають, а кожен день приносить нові перемоги. Успіхів у кар’єрі, зростання особистого та професійного, та простого людського щастя!

***

Хочу привітати з Днем поліції. Бажаю, щоб вашу працю цінував народ, рівнявся на вас, завжди відчував опору та надію на справедливість. Нехай доля приносить тільки легкі випробування, міцним буде здоров‘я та сталевими нерви.

***

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin