Вінниця
07.07.2024
16.59° C
Вгору

Аби більше військовозобов’язаних могли оновити дані: прозорі офіси Вінниці з 4 до 16 липня працюватимуть у посиленому режимі

Для сприяння військовозобов’язаним у надані послуги з актуалізації облікових даних в реєстрі військовозобов’язаних, призовників та резервістів усі відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» м. Вінниці (вул. Соборна, 59, просп. Космонавтів, 30, вул. Замостянська, 7 та вул. Брацлавська, 85) від сьогодні та до 16 липня працюватимуть у посиленому режимі.

Як повідомляють у департаменті адміністративних послуг міськради, прийом громадян буде здійснюватися з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 18:00, у суботу – з 09:00 до 17:00. Адміністратори надаватимуть лише послугу з оновлення даних. Надання інших послуг здійснюватиметься у звичайному режимі.

Послуга з актуалізації даних надається під час візиту. Вам потрібно мати при собі паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків та актуальний номер телефону.

Після внесення інформації адміністратором, через декілька хвилин Ви отримаєте ЕВОД (електронний військово-обліковий документ) або Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів про результат актуалізації даних з зазначенням унікального номеру запису в реєстрі військовозобов’язаних.

Крім того, як зазначають в департаменті адмінпослуг, актуалізувати персональні дані можна самостійно за допомогою мобільного додатку Резерв+, а також звернувшись особисто до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin