Вінниця
16.06.2024
17.88° C
Вгору

На Вінниччині раніше судимий зловмисник обікрав військового: подробиці

Вчора, 22 травня, в Гайсинському районі стався злочин: 32-річний місцевий житель викрав із квартири військовослужбовця тактичне спорядження та гроші. За цей злочин фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Про злочин до поліції повідомив 32-річний військовослужбовець. Він заявив про зникнення з його квартири грошей, ноутбука та військового спорядження.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділення поліції № 3 Гайсинського районного управління поліції встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився 32-річний місцевий житель, раніше судимий за аналогічні злочини.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник шляхом підбору ключа проник до квартири військовослужбовця, звідки викрав особисті речі та втік.

Зловмисника знайшли за місцем його проживання. Частину викрадених речей він уже встиг реалізувати.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Поліція нагадує, що за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin