Вінниця
17.05.2024
14.82° C
Вгору

РФ атакувала набережну Одеси: якою зброєю ворог вдарив по мешканцях міста

Наразі фахівці встановлюють тип озброєнням, яким російська армія 29 квітня вдарила по Одесі. Попередньо, –  це “Іскандер” і “касета”, пише ТСН.

Про це під час телемарафону повідомив речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук.

З його слів, наразі фахівці проводять відповідні експертні заходи, уточнюються всі подробиці атаки. Тому, наголосив Плетенчук, “стверджувати на 100% не буду”.

“Судячи з отворів на стінах, він мав якраз уражаючий елемент – такий як шрапнель. Підрив був повітряним. Тобто цей боєприпас призначений для знищення живої сили противника. Як бачите, для росіян живою силою є цивільні мешканці міста Одеса, які гуляють по “Трасі здоров’я”. Показали себе (росіяни – Ред.) – як звичайних терористів, які обстрілюють узбережжя”, – наголосив представник  Сил оборони півдня.

Як повідомлялося, ввечері 29 квітня армія РФ завдала ракетного удару по Одесі. Сталися пошкодження житлових будинків і цивільної інфраструктури. Зокрема, виникло сильне займання у палаці студентів Одеської юридичної академії.

Сьогодні зранку стало відомо, що кількість жертв удару росіян по місту далі зростає. Наразі відомо про п’ятьох загиблих. У медзакладах продовжують лікування 23 потерпілих. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin