Вінниця
30.04.2024
19.42° C
Вгору

Стала відома причина раптової смерті Дмитра Капранова

Письменник Сашко Лірник розповів, що стало причиною смерті українського публіциста та громадського діяча Дмитра Капранова.

Дмитро Капранов помер: причина смерті

Сашко Лірник, близький друг братів Капранових, повідомив, що в Дмитра були проблеми з серцем. Всі рідні хвилювалися за стан його здоров’я.

– Брати Капранови – це частина мого Всесвіту. Мені настільки гірко, що не годен зараз навіть говорити… Для мене Україна – це вони. Дмитро мав проблеми з серцем, хворів. Ми всі переживали, але лікарі казали, що все нормально. А тут стало погано зранку – і все. Позавчора ще бачився з ним – він так жартував, – поділився Лірник.

За словами письменника, діти братів Капранових нині захищають Україну на фронті.

– Їхні діти нині воюють – значить, правильно виховали. Ці люди – найкраща еліта України. Деякі як живуть? Накрали і втекли. А вони творили і творять для України. Для мене Дмитро не помер, бо справами вони стільки всього заклали, що всі напрацювання й надалі з успіхом розвиватимуться, – додав Сашко Лірник.

Нагадаємо, що Дмитро Капранов раптово помер вранці 16 квітня. Йому було 56 років. Прощання з публіцистом відбудеться в четвер, 18 квітня, у Києві.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin