Вінниця
29.04.2024
12.48° C
Вгору

Вихованці Вінницької спортшколи виступили на Відкритому міському турнірі з тхеквондо: що вибороли

Нещодавно у Вінниці відбувся Відкритий міський турнір з тхеквондо (ВТФ) серед юнаків та дівчат 2013-2014 р. н. та дітей 2017-2018 р. н., пише ВМР.
Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 показали високі результати та вибороли друге загальнокомандне місце.

Захід, який відбувся в спортивному залі Технологічно-промислового фахового коледжу ВНАУ, зібрав понад 200 учасників. Тхеквондисти з’їхалися до нашого міста з усіх куточків Вінницької області, а також Київської та Хмельницької.

Вінничан підготували до змагань тренери-викладачі МДЮСШ № 2: Володимир Багнета, Аліна Новинюк, Валерія Чечель, Костянтин Яцько.

Як зазначили організатори турніру, спортивний захід став окремою подією для молоді, яка прагне вдосконалити свої навички в цьому бойовому мистецтві.

«Захід проходив у дружній атмосфері, де кожен учасник мав можливість проявити свої знання та вміння у виступах на килимах. Наші спортсмени показали виняткову витримку, майстерність та високий рівень підготовки. Здобутки вихованців МДЮСШ № 2 – це результат нестримного, наполегливого тренування, вияв вольових якостей, стійкості та мужності характеру», – говорить тренер спортшколи № 2 Володимир Багнета.

За словами тренерки Аліни Новинюк, юні дебютанти команди МДЮСШ № 2 показали чудовий результат на перших змаганнях Відкритого міського турніру з тхеквондо (ВТФ).

«15 спортсменів виходили на змагальну місцеву арену вперше! Але проявили великий спортивний дух та волю до перемоги, що врешті проявилося на результаті команди. Робота над підготовкою наших тренерів та тхеквондистів виявилася вдалою», – каже тренерка.

У підсумку серед юнаків у ваговій категорії до 57 кг перше місце виборов Юрій Ремінний, друге – Олексій Бондаренко, а третє – Андрій Порхун.

У ваговій категорії понад 57 кг першість здобув Давід Чешківський, друге місце – у Тимофія Тиквача.

Назар Снігур виборов перемогу у ваговій категорії до 44 кг. А в категорії до 40 кг третім став Роман Савчук та Назар Ярошевський.

Юні спортсмени у ваговій категорії до 33 кг здобули такі нагороди: Давид Мазур – срібло та Дмитро Рубаха – бронза. Артемій Соловей посів другу сходинку п’єдесталу, третю – Олексій Довошея. Обидва юнаки змагались у ваговій категорії до 30 кг.

Перемогу в номінації до 36 кг виборов Ілля Палажченко.

Друге місце у кваліфікації до 27 кг – у Кіріла Коберського.

Серед дівчат у ваговій категорії 40 кг перше місце виборола Валерія Войт, а друге – Марія Васюта.

Срібною призеркою стала Кіра Павловська (36 кг).

Вікторія Марченко у ваговій категорії до 33 кг здобула перше місце.

Тренерка Валерія Чечель зазначила, що тренерський склад пишається своїми спортсменами.

«Горді за наших вихованців, бажаємо подальших перемог, це небувалий досвід для самовдосконалення спортсменів! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість тренувати та виступати на змаганнях», – підкреслила Валерія Чечель.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin