Вінниця
30.04.2024
10.26° C
Вгору

Зірки серіалу «Кава з кардамоном» 28 квітня у Вінниці з виставою «Егоїстки»

Неймовірний зірковий склад — улюблені акторки відомих фільмів і серіалів їдуть у Вінницю!

28 квітня о 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського вразять всіх вінничан веселою і надзвичайно яскравою виставою «Егоїстки», що збирає аншлаги всюди!

Це феєрична, естетська, костюмована кримінально-детективна комедія за легендарною п’єсою Робера Тома, що з шаленим успіхом йде по всьому світу понад 50 років.

Легкі саркастичні тексти, неймовірна інтрига та зустріч зі знаменитими акторками подарують всім глядачам незабутні враження і задоволення.

— Обіцяємо, наші «Егоїстки» будуть із присмаком кардамону з додаванням перцю! — гарантує виконавиця однієї з головних ролей, красуня-акторка Олена Лавренюк.

У центрі сюжету — історія про загадкове вбивство, що стається у родинному колі на Різдво.

Це перетворює святковий день на розслідування, повне істерик, суперництва, відвертих розмов про скелети у шафі і навіть музичних інтерлюдій.

Отже, сім жінок. Кожна під підозрою.

У кожної є мотив і своя таємниця. І всі вони — егоїстки…

— Якщо на сцені в нас сім акторок, а в п’єсі їх вісім, то автор писав цю п’єсу про одну жінку. Уявляєте, скільки граней має головна героїня, скільки різних персонажів живе в одній людині! — зазначає акторка Олена Лавренюк. — Було надзвичайно цікаво працювати з таким матеріалом. Мені здається, це дуже крута ідея і крутий твір, адже п’єса живе вже більше ста років. Її екранізував Франсуа Озон та Netflix. Жінка таки дуже багатогранна особистість!

Мільйони глядачів полюбили Олену Лавренюк за блискучі ролі у таких фільмах і серіалах, як «Кава з кардамоном», «Еґроґор», «11 дітей з Моршина», «DZIDZIO Контрабас», «Жінка на війні».

Також у виставі «Егоїстки» грають знамениті акторки:

Ніна Набока — народна артистка України, зірка фільмів та серіалів «Кава з кардамоном», «Перші ластівки», «Спіймати Кайдаша», «Припутні», «DZIDZIO. Перший раз».

Людмила Смородіна — народна артистка України, зірка серіалу та вистав «Кава з кардамоном», «Калігула», «Едіт Піаф. Життя у кредит», «Віват, королева!».

Леся Самаєва — заслужена артистка України, зірка серіалів та вистав «Кава з кардамоном», «Скажені сусіди», «Скажене весілля», «Співай, Лола, співай».

Наталія Корпан — заслужена актриса України, зірка серіалу та вистав «Кава з кардамоном», «Лимерівна», «Крум», «Пер Гюнт», «Візіт».

Анастасія Остреїнова — актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів «Кава з кардамоном».

Софія Бровко — актриса театру та кіно, зірка кіно та серіалів «Кава з кардамоном».

Не пропустіть надзвичайну виставу «Егоїстки» 28 квітня о 18.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Цей винятковий вечір з улюбленими акторками ви запам’ятаєте надовго!

Квитки (від 310 гривень) купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin