Вінниця
30.04.2024
10.26° C
Вгору

Netflix запускає нову програму грантів для українських кінематографістів: як отримати гроші

The Vilage пише, що Українська кіноакадемія спільно з Netflix запускають нову програму грантів для українських кінематографістів.

Українські сценаристи та продюсери можуть подати заявки на отримання наставницької і фінансової підтримки для своїх проєктів. Програма пропонує гранти по 10 тисяч доларів для 20 проєктів на розробку сценарію повнометражного художнього фільму.

Учасники також братимуть участь у майстер-класах та отримають індивідуальні консультації і наставництво від експертів EAVE щодо написання сценарію, фінансування та маркетингових стратегій для їхніх проєктів.

Українці можуть подати заявки незалежно від їх нинішнього місця проживання. Також Українська кіноакадемія сприятиме у перекладі готових сценаріїв англійською мовою, щоб проєкти мали вихід на міжнародний кіноринок. Серед журі проєкти розглядатимуть Крістіна Оберг, Юлія Гебауер, Миколай Покромскі та Магдалена Шведкович.

Подати заявку можна тут до 17 квітня.

Також цьогоріч New York Film Academy за підтримки програми ЄС House of Europe організує майстер-клас для початківців і досвідчених сценаристів чи продюсерів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin