Вінниця
27.04.2024
14.03° C
Вгору

На Піратів Карибського моря чекає перезапуск: чи побачимо ми Джонні Деппа

Продюсер Піратів Карибського моря Джеррі Брукгаймер заявив про плани щодо перезавантаження популярної пригодницької франшизи Disney, пʼять фільмів якої зібрали в прокаті $4,5 млрд.

Брукгаймер додав, що перезапуск Піратів буде не так важко зробити, адже акторів буде легко зібрати разом.

Перезапуск Піратів Карибського моря – чи побачимо ми Джонні Деппа

З того, що розповів продюсер, можна зробити висновок, що наступний фільм франшизи матиме абсолютно новий акторський склад. Це означає, що Джонні Депп не повернеться в ролі капітана Джека Сперроу. Проте остаточної відповіді не прозвучало, тож завжди лишаються можливості для маневрів.

Депп був головним героєм усіх п’яти фільмів серії. Ще влітку 2020 року зʼявилася інформація про те, що Disney перебуває на ранній стадії розробки двох фільмів про піратів. Йшлося про перезавантаження під керівництвом Марго Роббі та шостий фільм оригінальної франшизи, сценарій якого написали Крейг Мазін і Тед Елліотт. До слова, саме Елліот був співавтором перших чотирьох фільмів.

Минулого року Мейзін сказав в інтервʼю, що фабула сценарію Піратів Карибського моря 6 вийшла настільки дивною, що він вражений рішенням Disney взятися за нього.

– Ми подали його на розгляд і вирішили, що це буде дуже цікаво. Ми думали, що вони нізащо не куплять його, бо він занадто дивний. Проте вони купили! Потім ми написали фантастичний сценарій, стався страйк і всі чекають, – зазначив тоді сценарист.

Сюжет фільму  залишається в таємниці. Щодо можливої участі Деппа у ньому можна додати, що через судову справу з Ембер Герд актор повною мірою відчув на собі дію культури скасування. Адже це закрило для нього багато голлівудських проєктів.

Нагадаємо, що останній на сьогодні фільм франшизи Пірати Карибського моря: Помста Салазара вийшов на екрани у 2017 році. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin