Вінниця
27.07.2024
20.27° C
Вгору

“Оскар-2024”: коли і де дивитися трансляцію церемонії нагородження

Букмекери дали попередні оцінки щодо того, хто цього року може стати володарем “Оскара”.

Уже за декілька днів відбудеться 96-та Церемонія вручення премії “Оскар”. Коли і де дивитися пряму трансляцію заходу – розповідає “Дивогляд“. 

Кінопремія відбудеться 10 березня у Лос-Анджелесі (США). Ексклюзивне право на проведення прямої трансляції “Оскара” в Україні вже вдруге отримав телеканал “Суспільне Культура”.

Цього року ведучим Церемонії вручення премії “Оскар” став комік Джиммі Кіммел. Він вже проводив кінопремію у 2017, 2018 та 2023 роках.

ПРОГНОЗИ БУКМЕКЕРІВ

Букмекери дали попередні оцінки щодо того, хто цього року може забрати статуетку “Оскар”.  Попередньо найбільше шансів на перемогу в номінації “Кращий фільм” має фільм “Оппенгеймер”. Режисер стрічки Крістофер Нолан може отримати звання “Кращий режисер”, а виконавець головної ролі – Кілліан Мерфі вважається одним із головних претендентів на статуетку в номінації “Кращий актор року”.

У номінації “Найкраща жіноча роль” перемогу пророкують акторці Еммі Стоун за роль у фільмі “Бідолашні створіння”. На звання “Найкращого актора другого плану” впевнено претендує Роберт Дауні-молодший, а за “Найкращу жіночу роль другого плану” можуть нагородити Давайн Джой Рэндольф за гру у стрічці “Залишені”.

До речі, цього року на “Оскарі” представлений український фільм “20 днів в Маріуполі” режисера Мстислава Чернова. Фільм може отримати статуетку у категорії “Документальний повнометражний фільм”.

А нещодавно ця стрічка отримала нагороду премії BAFTA, а також премію Гільдії режисерів Америки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin