Вінниця
27.07.2024
18.61° C
Вгору

Молодь Вінниці запрошують на психологічний майстерклас «Карта Бажань»

Початок року завжди інтригує та надихає на нові звершення, і саме тому, відділ молодіжної політики ВМР та VinSmart Центр, підготували для молоді міста неймовірно цікавий захід — психологічний майстерклас «Карта Бажань».

«Під час події учасники зможуть зібрати в одному місці всі мрії і бажання та доповнити їх ілюстрованими картинками. Створення карти бажань допомагає відсіювати рутинні речі й виокремлювати справді важливе. А постійне нагадування карти, яка перед очима, стимулює до саморозвитку та втілення мрій», — каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Як додав директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира, карта бажань — це всі ваші мрії та бажання, зібрані в одному місці та проілюстровані яскравими картинками.

«Отож, чекаємо на усіх охочих і наші психологи з відділу психологічної підтримки стануть для вас провідниками у світ цілей та заповітних мрій», — зауважив він.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/1mUTUpKpFuJrLfuvd8BR6BLAhQOWe40nNGriqaXL3J48/viewform?hl=uk&pli=1&hl=uk&pli=1&edit_requested=true

Організатори заходу:

  • відділ молодіжної політики ВМР;
  • VinSmart Центр;
  • відділ психологічної підтримки VinSmart Центру;
  • креативний простір «Level 80».
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin