Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

Трилери з високим рейтингом: найкраща добірка фільмів для сімейного перегляду

Багато кіноманів люблять захопливі фільми з несподіваними сюжетними лініями, непередбачуваним фіналом, ті, що постійно тримають у напрузі.

Ми підготували для вас добірку найкращих фільмів-трилерів із високим рейтингом.

Трилери з високим рейтингом — добірка

Трилер — це жанр фільму, який має викликати у глядачів нервове збудження, хвилювання, напруження, тривожну невизначеність, очікування невідомого та передчуття чогось страхітливого.

Пропонуємо добірку трилерів з високим рейтингом, які обов’язково варто переглянути.

Евакуація 2

Це продовження гостросюжетного бойовика Евакуація режисера Сема Гаргрейва. Головний герой Тайлер Рейк, що дивом вижив у кровопролитній місії в Бангладеш, проходить курс відновлення в Австрії та починає вести мирний спосіб життя.

Несподівано до нього звертається незнайомець і просить врятувати сестру його колишньої дружини Мії Кетеван та  двох її дітей — Сандро і Ніну. Тайлер знову готовий взяти на себе відповідальність та виконати важливе завдання.

Джокер

Цей фільм — новий погляд на історію відомого антигероя всесвіту DC. Режисер представив глядачу зацьковану, психічно нестабільну людину, яку все життя переслідують несправедливість й жорстокість. Головний герой із шаленим сміхом і смертельними жартами весь час тримає в напрузі.

Події, що розгортаються у фільмі, змушують Артура Флека загартуватися й змінитися, щоб вижити та помститися за пережиті знущання та образи.

Варяг (The Northman)

Варяг — історична драма, трилер сценариста та режисера Роберта Еггерса. Герої фільму — як реальні історичні постаті, так і герої народного епосу. Події розгортаються на межі десятого століття в Ісландії. Принц Амлет стає свідком того, як рідний дядько вбиває його батька, короля. З тієї хвилини принц бажає тільки одного — помсти.

Тетріс

Український трейлер вийшов у прокат у 2023 році. Фільм, оснований на реальних подіях, розказує про заснування легендарної гри в

Острів проклятих

Легендарний психологічний ретро-трилер, знятий за романом письменника і кіносценариста Денніса Ліхейна. За сюжетом двоє бостонських федеральних маршалів пливуть на острів Шаттер (Острів проклятих), де розміщена психлікарня. Вона добре охороняється та нагадує в’язницю, куди поміщені божевільні злочинці. Знайти небезпечних утікачів — ось головне завдання головних героїв, проте це виявилось непросто.

Флірт з дияволом

Фільм розповідає про життя заможного чоловіка Кріса, що нещодавно розірвав шлюб зі своєю дружиною. Якось чоловік випадково зустрічається у магазині з прекрасною дівчиною Скай і запрошує її на побачення. Згодом Кріс почав помічати справжні дива в поведінці нової знайомої, проте не придає їм особливого значення.

Справжні наміри Скай спливають назовні, коли чоловік дізнається, що його дружина та дитина викрадені та перебувають у невідомому місці у смертельній небезпеці.

Гра тіней

Урядовий агент Тревіс Блок брав участь у таємних місіях. З віком він зрозумів, що хоче стати ближчим до своєї родини, на яку ніколи не вистачало часу. Проте бажання Тревіса вийти із гри викликає великий спротив. До того ж чоловік дізнається про таємну змову уряду, через яку гинуть невинні люди. Настав час покласти цьому край.

 

Ноцебо (Дурне око)

Цей трилер розповідає про життя успішної дизайнерки дитячого одягу Крістін, яка внаслідок нещасного випадку потрапляє в скрутне становище. Вона намагається повернутися до бізнесу, але приймає багато ліків, щоб полегшити свій стан із судомами, тривожністю та жахливими видіннями. Одного дня на порозі будинку з’являється філіппінська господарка Діана.

Фільм поєднує елементи містики й напруги. Глибоко проникає у психологію головних героїв та відносини між ними.

Брама

Українсько-американський фільм жахів, трилер режисера Володимира Тихого. Стрічка розповідає про сім’ю, що мешкає у Чорнобильській зоні відчуження. Головна героїня — баба Пріся, яка товаришує з русалками. Одного дня вона отримує містичне попередження про катастрофу, що станеться найближчим часом, і якій треба обов’язково завадити.

Між нами

Український гостросюжетний трилер Соломії Томащук. Напружений сюжет фільму Між нами показує аб’юзивні стосунки двох жінок, заручниць випадкового вбивства, що радикально змінює їхнє життя.

У центрі подій — Саша, дівчина з травматичним минулим, яка одного дня зустрічається з лікаркою Анею і їхні долі неминуче перетинаються й призводять до змін.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin