Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Вінниччина втратила на фронті шістьох захисників

Знову втрати на фронті…

Війна забирає найвідданіших воїнів… Серед загиблих на фронті, на жаль, є і вінничани: Сергій Непомнящий, Руслан Фомін, Юрій Шаталюк, Валерій Ващук, Сергій Собко, Костянтин Харьковий. Про це повідомляє видання I-VIN.INFO.

Сьогодні, 18 грудня 2023 року у Мурованокуриловецькій громаді зустріли провели в останню путь жителя села Знаменівка Сергія Вікторовича Непомнящого. Він загинув у Запорізькій області, а мобілізований на військову службу 29 грудня 2022 року. Повідомили у Мурованікуриливецькій громаді.

Фомін Руслан Васильович народився 15 грудня 1998 року в с. Радмвонівка Мелітополського району Запорізької області. Так склалось, що виховувався Руслан у дитячому будинку сімейного типу. За характером він був чуйним, добрим, трудолюбивим, завжди та в усьому допомагав прийомним батькам. У 2018 році закінчив Мелітопольський професійний аграрний ліцей за спеціальністю «Машиніст холодильних установок». Відслужив строкову службу в армії. Через деякий час після закінчення його служби розпочалось повномасштабне рашистське вторгнення. Руслан добровольцем пішов на захист України. Руслан став гранатометником, був у гарячих точках Луганщини. В грудні 2022 року Руслана Фоміна не стало. Про це повідомили у Барській міській раді.

Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України загинув головний сержант стрілецького взводу, сержант Шаталюк Юрій Дмитрович, 1968 року народження, житель міста Бар. Повідомили у Барській міській раді.

На фронті загинув житель Вінницьких Хуторів — Ващук Валерій Леонідович. Валерій служив у Національній гвардії України фактично з свого повноліття, боронив суверенітет та свободу нашого народу. Про це повідомив голова Вінницьких Хуторів Владислав Кривешко.

В селі Сумівка Бершадської територіальної громади попрощались з загиблим Героєм – Собком Сергієм Олександровичем (16.12.1980 р.н.). Не вагаючись, він став на захист Батьківщини, був патріотом своєї рідної землі і воював за Україну та її народ. Собко Сергій загинув 05.12.2023 року, захищаючи українську землю від окупантів. Повідомив голова Бершадської міської ради Віталій Драган. 

Вінниця прощалась із патріотом та відданими сином Батьківщини Костянтином Харьковим. Воїн загинув 5 грудня у бою поблизу села Синьківка Куп’янського району Харківської області, де разом із побратимами 57-ї окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана Костя Гордієнка боронив країну від ворога. У Захисника залишились дружина та 9 -річна донечка. Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin